Etiket Sonuçları: Kermes

Ekm

Organizasyonunda başta Okul Müdürümüz Okay Torun, Müdür yardımcılarımız Talip Cengiz, Tuğba Torun, rehberlik öğretmenimiz Elçin Öz Yalçın, okul aile birliği başkanımız Halil Düvenli, öğretmenlerimiz, öğrenci ve velilerimizin bulunduğu okul öğrenci yararına yapılan kermesimiz bugün gerçekleşmiştir.

Emeği geçen tüm idareci, öğretmen, öğrenci ve velilerimize teşekkür ediyoruz.

Ayrıca nohutlu pilavımızın hazırlanmasında emeği geçen Okul Aile Birliği Başkanımız Halil Düvenli ve Tavşanlı Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’ne teşekkür ediyoruz.

Ekm

19 Ekim 2023 Perşembe günü öğrencilerimiz yararına okulumuzda kermes düzenlenecektir. Bütün velilerimiz ve okulumuza gönül verenler davetlidir.