Etiket Sonuçları: Tavşanlı Ticaret Lisesi

Ekm

19 Ekim 2023 Perşembe günü öğrencilerimiz yararına okulumuzda kermes düzenlenecektir. Bütün velilerimiz ve okulumuza gönül verenler davetlidir.

Ekm

Okullar arası Voleybol ilçe seçmesi müsabakalarında Hayme Ana Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’ni 3-1’lik net bir skor ile geçen Okulumuz Tavşanlı Arslanbey Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nin Voleybolcu Öğrencilerinin sıradaki maçı 15 Temmuz Şehitler Fen Lisesi ile yapacaktır.

Ekm

Okul Aile Birliği 1. Toplantımız velilerimiz ve öğretmenlerimiz katılımıyla yapılmıştır. Yapılan toplantıda okul kuralları, sınıf geçme yönetmeliğindeki değişikler, okul kıyafetleri hakkında bilgilendirme yapılmıştır. Yapılan toplantıda yönetim kurulu ve denetleme kurulu seçimi yapılmıştır.

Velilerimiz ile yapılan genel toplantının ardından, ders öğretmenlerimiz ve sınıf öğretmenlerimiz velilerimiz ile sınıf ortamında görüşme gerçekleştirdiler.

Ekm

11 EKİM 2023 ÇARŞAMBA GÜNÜ OKULUMUZUN KONFERANS SALONUNDA OKUL AİLE BİRLİĞİ TOPLANTIMIZ YAPILACAKTIR

Ekm

9 Ekim 2023 Pazartesi günü Tavşanlı Belediyesi Kültür Merkezinde okulumuzun organize ettiği 36. Ahilik Haftası kutlamaları ilçe protokolünün ve bütün okulların katılımıyla gerçekleşmiştir.

Ekm

Bütün Psikolojik Danışman ve Rehber Öğretmen olarak görev yapan meslektaşlarımızın bu özel günlerini Tavşanlı Arslanbey Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Ailesi olarak kutladık. Okul Rehber Öğretmenimiz Elçin Öz Yalçın öğretmenimizin bu önemli gününü kutlarız.

Ekm

Akıllı tahtayla buluşturduğumuz köy okulundan, öğrenciler teşekkür mesajı gönderdiler. Okul müdürümüz Okay TORUN,  emeği geçen herkese teşekkür ettiler. Bir yerlerde çocuklar daha güzel öğreniyorlar ve minik yürekleri mutlulukla doluyor

Ekm

27 Eylül – 1 Ekim 2023 tarihleri arasında düzenlenen ve dünyanın en büyük Havacılık, Uzay ve Teknoloji Festivali TEKNOFEST'e okulumuz öğrencileri ve öğretmenleriyle 29 Eylül gecesi tren ile Tavşanlı’dan yola çıkarak30 Eylül Cumartesi günü katıldık.

Ekm

Mevlit Kandili münasebetiyle okulumuzda birçok etkinlik düzenlendi.

Öğrencilerimiz Mevlit Kandili dolayısıyla Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi Zümremizin organize ettiği, mevlit kandilini okul genelinde salavatlarla ve tekbirlerle ihya edilerek tüm okula lokum ikramında bulunuldu.

Ekm

Hazır Bulunuşluk Sınavımız 16.09.2023 Cumartesi günü kurs merkezimizde, saat 10.00 da eş zamanlı olarak uygulanmıştır.

Ekm

Kütahya Dumlupınar Üniversitesi, Temel İslam Bilimleri Fakültesi, Tasavvuf Anabilim Dalı Başkanı Dr. Selami ERDOĞAN, 29.09.2023 tarihinde Mevlid-i Nebi programında okulumuz konferans salonunda Peygamberimiz, İman ve İstikamet konulu konferans düzenlemiştir. Konferans sonunda öğrencilerimizin sorularını cevaplamıştır

Ekm

2023-2024 Eğitim-Öğretim Okul müdürümüz Okay TORUN’un açılış konuşması ile başladı. Törende Okul Müdürü Sayın Okay TORUN günün anlam ve önemine dair bir konuşma yaparken, okulumuzun misyonu ve vizyonunu ve bunu belirleyen önemli unsurlardan biri olan ahilik kültürü ile ilgili açıklamalarda bulundu. Tüm öğretmen ve öğrencilerimize hayırlı ve başarılı bir eğitim-öğretim yılı diliyoruz.