OKULUMUZDA SINIFLAR ARASI BİLGİ YARIŞMASI YAPILDI

Arslanbey Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi onur kurulu olarak 25 Mayıs 2023 tarihinde sınıflar arası bilgi yarışması düzenlendi. Yarışma okulumuzun konferans salonunda yapıldı. Öğrenciler hem yarışıp hem de eğlendiler. Bilgi yarışmasında öğrencilerimize derslerde öğrendikleri bilgileri kullanarak yanılabilecekleri genel kültür soruları ve güncel bilgilerini ölçecek sorular soruldu. 9. Sınıflarda Adalet sınıfı birinci oldu. 10. Sınıflarda Muhasebe ve Bilişim alanları öğrencileri berabere kaldı. Kura sonucu Bilişim sınıfı birinci seçildi. 11. Sınıflarda Bilişim bölümü öğrencileri birinci oldu. Tüm Öğrencilerimizi tebrik eder, başarılarının devamını dileriz. Ayrıca emeği geçen tüm arkadaşlara teşekkür ediyoruz.

30-05-2023

Yayın: 25.05.2023 - Güncelleme: 30.05.2023 10:14 - Görüntülenme: 214