Sıfır Atık Projesi

Sıfır Atık Projesi kapsamında çalışmalarımıza başladık.

Okulumuz ve Tavşanlı Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ortaklığında yürütülen Hem Eğitim Hem Destek projesi ve Sıfır Atık Projesi kapsamında Domaniç'te bulunan bütün okullara, Halk Eğitim Merkezi'ne ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne ziyaretlerde bulunuldu. Ziyaretlerde okulların depolarında zamanın ihtiyaçlarını karşılayamadığından dolayı bekleyen, atıl ve büyük bir bölümü kullanılamayacak durumda olan elektronik atık malzemelerin temrinlik(eğitim amaçlı) olarak teslim alındı. Ziyaretler esnasında Muratlı Ortaokulu ve Domaniç Mesleki ve Teknik Anadolu Liselerine toplanan atıklardan başka herhangi bir ilave malzeme kullanılmadan ve herhangi bir bedel talep edilmeden 23 adet masaüstü bilgisayar kasası hazırlanarak teslim edildi. Ayrıca ziyaretimiz esnasında okulumuz Bilişim Teknolojileri öğretmeni Kadir ESİL tarafından Muratlı Ortaokulu'nun akıllı tahtalarının da okulun ihtiyaçlarına göre yazılım güncellemeleri yapıldı. Ziyaretlerimiz esnasında nazik misafirperverliklerinden dolayı Domaniç İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet ŞENTÜRK'e, yapılan çalışmalar esnasında sağladığı lojistik destekten ötürü Tavşanlı İlçe Özel İdare Müdürü Ali ERTÜRK'e, projemizi ve genel olarak yaptığımız çalışmaları samimiyetle destekleyen Tavşanlı İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Salim KARABOĞA'ya teşekkür ederiz.

31-03-202231-03-202231-03-202231-03-2022

Yayın: 31.03.2022 - Güncelleme: 31.03.2022 17:04 - Görüntülenme: 211