Etiket Sonuçları: TAVŞANLI ARSLANBEY MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİ

Ekm

Erkek voleybol takımımız Atatürk Anadolu Lisesini 3-0 yenmiştir. Bu sonuçla gruptan çıkıp mücadelesine ilde devam edecektir.

Ekm

Kız Voleybol Takımımız 15 Temmuz Şehitler Fen Lisesini 3-0 yenmiş ve bu sonuçla finale çıkmıştır.

Ekm

Organizasyonunda başta Okul Müdürümüz Okay Torun, Müdür yardımcılarımız Talip Cengiz, Tuğba Torun, rehberlik öğretmenimiz Elçin Öz Yalçın, okul aile birliği başkanımız Halil Düvenli, öğretmenlerimiz, öğrenci ve velilerimizin bulunduğu okul öğrenci yararına yapılan kermesimiz bugün gerçekleşmiştir.

Emeği geçen tüm idareci, öğretmen, öğrenci ve velilerimize teşekkür ediyoruz.

Ayrıca nohutlu pilavımızın hazırlanmasında emeği geçen Okul Aile Birliği Başkanımız Halil Düvenli ve Tavşanlı Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’ne teşekkür ediyoruz.

Ekm

Erkek Voleybol takımımız Tavşanlı Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesini 3-0 yenmiştir.

Ekm

Okullar arası Voleybol ilçe seçmesi müsabakalarında Tavşanlı Atatürk Anadolu Lisesi ile  3-0 lık skor ile mağlup olan Arslanbey MTAL nin Voleybolcu Kız Öğrencilerinin son 4'e kalarak  yarı final maçını 15 Temmuz Şehitleri Fen Lisesi  ile yapacak.

Okullar arası Voleybol ilçe seçmesi müsabakalarında 15 Temmuz Şehitleri Fen Lisesi ile yapan Arslanbeyin Erkek Voleybol Takımı 3-1 lik skor ile mağlup olarak grubunda 2.olarak yoluna devam etmektedir. Voleybolcu Öğrencilerinin sıradaki maçları Tavşanlı Atatürk Anadolu Lisesi ve Tavşanlı Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ile yapacak. Müsabakalarda Beden Eğitimi Öğretmenleri ve Öğrencilerimize Başarılar Dileriz.

Haz

2022-2023 eğitim öğretim yılının sonuna yaklaşılırken okulumuz 12. sınıf öğrencileri mezuniyet töreni heyecanını yaşadı. Okulumuz bahçesinde düzenlenen törene okul yöneticilerimiz, öğrenci ve velilerimiz katılım sağladı.

Şehitlerimizin aziz hatıraları için bir dakikalık saygı duruşu ve İstiklal Marşımızın okunması ile başlayan mezuniyet töreninin açılış konuşmasında öğrencilerin heyecanına ortak olduklarını dile getiren Okul Müdürü Okay TORUN, mezun olacak öğrencilere yeni hayatlarında başarılar diledi.

Öğrenciler törenin ardından büyük bir coşku ile keplerini attılar. Müzik eşliğinde eğlenen öğrenciler unutulmayacak bir gün yaşadılar.

Mezun olan öğrencilerimizi tebrik ediyor, devam eden eğitim hayatlarında başarılar diliyoruz.

May

19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı Etkinlikleri kapsamında İlçe Gençlik ve Spor Müdürlüğü tarafından düzenlenen ’’Gençlik Haftası’’ yarışmaları kapsamındaki masa tenisi turnuvasında okulumuz 9 Harita Sınıfı öğrencilerinden Asım Emir Şahin, müsabakalar sonunda birinci olmuştur. Kendisini tebrik ediyoruz.

May

19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı Karate İl Şampiyonasında okulumuz temsil eden 9 Bilişim öğrencimiz Cemre Naz DEMİR il şampiyonu oldu.

May

19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı Kütahya’nın Tavşanlı ilçesinde Cumhuriyet Meydanı’nda bulunan Atatürk Anıtı’na Gençlik Hizmetleri ve İlçe Spor Müdürlüğü tarafından çelenk sunulması ile başladı.

May

Polis nasıl olunur. Tanıtımı yapıldı.

Nis

Uyku Arkadaşı Tırtıl Oyuncak Yapımı Projesi’ne destek verdik.

Nis

Kütahya Emniyet Müdürlüğü Narkotik birimi tarafından okulumuz velilerimize ve öğretmenlerimize ''En İyi Narkotik Polisi Anne'' Projesi  kapsamında Madde Bağımlılığı ile ilgli farkındalık eğitimi verildi.

Vakıf faaliyetleri öğrencilere tanıtıldı.