Ramazan Ayı Öncesi Yardım Etkinliği

Dayanışma ve Yardımlaşma değerleri konusunda farkındalık oluşturmak ve gençlerimize bunu en iyi şekilde aktarmak için Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma kulübü harekete geçti. Ramazan ayı öncesi ihtiyaç sahiplerine bir nebze de olsa derman olabilecek anlamlı bir etkinlik gerçekleştirildi.

Okulumuz Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Kulübü danışman öğretmenlerimiz Elçin ÖZ YALÇIN, İlhan AŞANBOĞA ve Saike Sibel BARUT rehberliğinde Ramazan-ı Şerif öncesinde ihtiyaç sahibi ailelere yönelik erzak ve maddi yardım etkinliğine başlamıştır.  Yaklaşık 1 ay süren bu etkinlik sonucunda okulumuz öğretmenlerinin, öğrencilerimizin, velilerimizin ve hayırseverlerin katkılarıyla 25 ramazan kolisi, 2500tl alışveriş kartı, 8488tl nakit toplanmış olup ihtiyaç sahibi 25 ailemize ulaştırılmıştır. Sosyal Dayanışma ve Yardımlaşma şuuru konusunda farkındalık yaratmayı ve gençlerimizde yardımseverlik değerinin geliştirilmesini hedefleyen bu anlamlı etkinlikte görev alan öğrencilerimize, öğretmenlerimize ve katkıda bulunan tüm paydaşlarımıza teşekkür eder, Ramazan-ı Şerif'in hayırlara vesile olmasını niyaz ederiz.

Not: Resimlerdeki öğrencilerimiz görevli öğrencilerimizdir. Yardımların dağıtım araçlarına yüklenmesi esnasında çekilmiştir.

02-04-202202-04-202202-04-202202-04-2022

Yayın: 02.04.2022 - Güncelleme: 02.04.2022 06:13 - Görüntülenme: 280