Tavşanlı Kaymakamımız Sayın Hayrettin BASKIN ve İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Raşit KÜÇÜKKAĞNICI, Milli Eğitim Şube Müdürümüz Sayın Mehmet Ali ÖZDEMİR okulumuza ziyarette bulundular

Tavşanlı Kaymakamı Sayın Hayrettin BASKIN ile İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Raşit Refik KÜÇÜKKAĞNICI ve Sayın Mehmet Ali ÖZDEMİR Okulumuzu ziyaret ettiler.

Okulumuzu ziyaret eden Tavşanlı Kaymakamı Sayın Hayrettin BASKIN, İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Raşit Refik KÜÇÜKKAĞNICI ve Şube Müdürümüz Sayın Mehmet Ali ÖZDEMİR; Okul Müdürümüz Sayın Okay TORUN’dan öğrencilerin akademik başarıları, ailelerinin sosyo-ekonomik durumları ve eğitim ortamları hakkında bilgi aldı. Daha sonra okulumuzun iç ve dış mekânlarını dolaşarak incelemelerde bulundu.

Tavşanlı Kaymakamı Sayın Hayrettin BASKIN, İlçe ilçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Raşit Refik KÜÇÜKKAĞNICI ve Şube Müdürümüz Sayın Mehmet Ali ÖZDEMİR, Bilişim Laboratuvarlarımızı gezerek uygulama yapan öğrencilerimiz ve üretmiş oldukları ürünlerimizi gözlemleyerek, öğrencilerimizle sohbet ettiler.

Yapılan ziyarette, öğretmenlerimiz ile bir araya gelen Tavşanlı Kaymakamımız Sayın Hayrettin BASKIN, İlçe ilçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Raşit Refik KÜÇÜKKAĞNICI ve Şube Müdürümüz Sayın Mehmet Ali ÖZDEMİR,  BASKIN öğretmenlerimiz ile eğitim öğretim hakkında sohbet ettiler. Öğretmenlerimizin talep ve ihtiyaçlarını dinlediler. Öğretmen ve öğrencilerimize başarılar dilediler.

02-01-202402-01-202402-01-202402-01-202402-01-202402-01-202402-01-2024

Yayın: 02.01.2024 - Güncelleme: 02.01.2024 14:46 - Görüntülenme: 129