Ock

Kütahya'nın Tavşanlı ilçesinde faaliyet gösteren Tavşanlı Ticaret ve Sanayi Odasının Girişimci Kadınlar Kurulu Mücella Kır, Şule Arslan ve Rabia Yıldız Degeç’ten oluşan ziyaretçilerimiz kadın girişimcileri ekonomiye kazandırmak adına hem faaliyet alanları hakkında bilgi verdi hem de kız öğrencilerimizin istihdamı konusunda bilgi alış verişinde bulundular.

Ock

Okulumuzda İsrail'in mazlum Filistin halkına yönelik gerçekleştirdiği soykırıma karşı farkındalık oluşturmak amacıyla öğretmen ve öğrencilerimiz yaka kartları takmışlardır.

Ock

5 Ocak 2024 Tarihinde, Kütahya Dumlupınar Kapalı Spor salonunda Okul Sporları faaliyetleri kapsamında Okullar arası Karate İl Birinciliği müsabakası düzenlenmiştir. Öğrencimiz Cemre Naz DEMİR, okulumuzun adına katıldığı bu anlamlı turnuvada Kumite kategorisinde Birinci olarak bölge turnuvasına gitmeye hak kazanmıştır.

Ock

Öğrencimiz Oğuzhan SOYGÜR Tavşanlı İlçesi Siyer-i Nebi Yarışması Birincisi olmuştur. Kendisini ve danışman öğretmenlerimiz Serhat BİÇER ve Meryem SOYGÜR’ü tebrik ediyoruz.

02-01-2024

Ock

Tavşanlı Kaymakamı Sayın Hayrettin BASKIN ile İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Raşit Refik KÜÇÜKKAĞNICI ve Sayın Mehmet Ali ÖZDEMİR Okulumuzu ziyaret ettiler.

Okulumuzu ziyaret eden Tavşanlı Kaymakamı Sayın Hayrettin BASKIN, İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Raşit Refik KÜÇÜKKAĞNICI ve Şube Müdürümüz Sayın Mehmet Ali ÖZDEMİR; Okul Müdürümüz Sayın Okay TORUN’dan öğrencilerin akademik başarıları, ailelerinin sosyo-ekonomik durumları ve eğitim ortamları hakkında bilgi aldı. Daha sonra okulumuzun iç ve dış mekânlarını dolaşarak incelemelerde bulundu.

Tavşanlı Kaymakamı Sayın Hayrettin BASKIN, İlçe ilçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Raşit Refik KÜÇÜKKAĞNICI ve Şube Müdürümüz Sayın Mehmet Ali ÖZDEMİR, Bilişim Laboratuvarlarımızı gezerek uygulama yapan öğrencilerimiz ve üretmiş oldukları ürünlerimizi gözlemleyerek, öğrencilerimizle sohbet ettiler.

Yapılan ziyarette, öğretmenlerimiz ile bir araya gelen Tavşanlı Kaymakamımız Sayın Hayrettin BASKIN, İlçe ilçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Raşit Refik KÜÇÜKKAĞNICI ve Şube Müdürümüz Sayın Mehmet Ali ÖZDEMİR,  BASKIN öğretmenlerimiz ile eğitim öğretim hakkında sohbet ettiler. Öğretmenlerimizin talep ve ihtiyaçlarını dinlediler. Öğretmen ve öğrencilerimize başarılar dilediler.

Ara

Programda yıllardır süren İsrail işgali, Kudüs'ün biz müslümanlar için önemi ve dünyanın gözünden Kudüs konularında öğrencilere geniş malumat verildi.

Programın düzenlenmesinde emeği geçen hocalarımız Fatma Nişli, Sema Nur Kocatürk Fatma Özlem Yılmaz, Meryem Soygür ve İlhan Aşanboğa ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Dualarımız Filistinli kardeşlerimiz için.

Ara

Okulumuz öğrencilerine Konferans Salonumuzda Sağlıklı Beslenme konulu seminer verildi. Diyetisyen Betül KOCAARI tarafından verilen seminere  9, 10, 11. sınıf öğrencilerimiz katıldı. KOCAARI “ Yanlış bir beslenme hayatı benimsersek, hayatımızın diğer yıllarında bizi etkiler.” Dedi. Diyetisyen Betül KOCAARI’ya teşekkür ederiz.

Ara

Okulumuz adalet bölümü öğrencileri, adalet alan öğretmenimiz İlhan AŞANBOĞA rehberliğinde Tavşanlı T tipi Ceza İnfaz Kurumu ziyareti gerçekleştirildi. İdari personel  rehberliğinde kurum binalarını gezen öğrencilerimiz Kapalı/Açık Cezaevi/İş Yurtları Kurumu kurallarının işleyişi hakkında detaylı bilgiler aldı. Öğrencilere hükümlülerin kuruma teslim alındığı günden tahliyesine kadar tüm işleyiş hakkında detaylı bilgiler verilerek Açık ve Kapalı Ceza İnfaz Kurumu arasındaki farklardan bahsedildi. Hükümlülerin ıslah olması adına çalışmalar yapılan yer olan  cezaevlerinde hükümlülerin sosyal hayata uyum sağlamalarına yönelik çalışmalar yapıldığı ifade edildi ve hükümlülerin yaptığı bazı çalışma alanları gezildi.

İlgileri ve misafirperverliklerinden dolayı başta kurum Öğretmenleri, İsmail BAYRAM, Mehmet YAVUZ olmak üzere tüm cezaevi personeline çok teşekkür ederiz.

Ara

Veli toplantımız 29 Kasım Çarşamba günü saat 18:00'de velilerimizin katılımı ile yapılmıştır

Ara

"Dünyanın her tarafında öğretmenler insan topluluğunun en özverili ve saygıdeğer unsurlarıdır." (M. Kemal ATATÜRK)

Kas

Büyük Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün Ebediyete intikalinim 85. Yılı Münasebetiyle Okulumuz Konferans Salonunda 10 KASIM ATATÜRK'Ü  ANMA PROGRAMI düzenlendi.

Büyük önder Mustafa Kemal ATATÜRK, ölümünün 85. Yıl dönümünde okulumuz konferans salonunda yapılan programda saygıyla ve özlemle anıldı

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın söylenmesiyle başlayan programda günün anlam ve önemini belirten konuşmanın ardından şiir ve kompozisyon okuldu, dönemin bazı devlet büyüklerinin Atatürk ile ilgili söylediği sözler okundu, videolar izlendi ve öğrencilerimiz tarafından oratoryo yapıldı.

Programda emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Kas

Cumhuriyetimizin kuruluşunun 100. yılında, Türkiye Cumhuriyeti başta olmak üzere bıraktığı eşsiz eserleri, ilkeleri ve devrimleriyle ilelebet Türk Ulusuyla yaşayacak olan Ulu Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk' ün aramızdan ayrılışının 85. yıl dönümü olması nedeniyle 10 Kasım 2023 Cuma Günü Saat 09.05' te okulumuzda anma töreni düzenlenmiştir.

Kas

Okulumuz öğrencileri ve Edebiyat Öğretmenleri tarafından hazırlanan 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Oratoryosunu konferans salonunda seslendirildi. Büyük beğeni toplayan gösteriye emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimizi tebrik ediyoruz.

Kas

Okulumuz Kızılay, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Kulübü olarak 29 Ekim- 4 Kasım Kızılay Haftası kapsamında ilçemizde bulunan Kızılay şubemize kulüp öğretmenlerimiz ve öğrencilerimiz ziyaret düzenlemişlerdir.

Öğrencilerimiz ilçemiz ve yakın çevrelerde Kızılay tarafından yapılan etkinlikler ve yardım faaliyetleri hakkında bilgi edinmiş ve kuruma ait olan binayı gezmişlerdir.

Öğretmen ve öğrencilerimizi kurumlarında ağırlayan kurum yöneticisi Mümtaz SERDAROĞLU'na ve kurumda çalışan gönüllülere ilgi ve alakaları için teşekkür ederiz.