Ekm

Bugün okulumuzda öğrencilerimiz ve öğretmenlerimizle birlikte bir dakikalık saygı duruşunda bulunarak Gazze'nin sesi olmaya çalıştık

Ekm

Kızlarımız final maçında Kız İmam Hatip lisesine 3-1 mağlup olarak İlçe elemelerini ikincilikle tamamlayıp İl elemelerine katılmaya hak kazanmıştır.

Ekm

Erkek voleybol takımımız Atatürk Anadolu Lisesini 3-0 yenmiştir. Bu sonuçla gruptan çıkıp mücadelesine ilde devam edecektir.

Ekm

Kız Voleybol Takımımız 15 Temmuz Şehitler Fen Lisesini 3-0 yenmiş ve bu sonuçla finale çıkmıştır.

Ekm

Organizasyonunda başta Okul Müdürümüz Okay Torun, Müdür yardımcılarımız Talip Cengiz, Tuğba Torun, rehberlik öğretmenimiz Elçin Öz Yalçın, okul aile birliği başkanımız Halil Düvenli, öğretmenlerimiz, öğrenci ve velilerimizin bulunduğu okul öğrenci yararına yapılan kermesimiz bugün gerçekleşmiştir.

Emeği geçen tüm idareci, öğretmen, öğrenci ve velilerimize teşekkür ediyoruz.

Ayrıca nohutlu pilavımızın hazırlanmasında emeği geçen Okul Aile Birliği Başkanımız Halil Düvenli ve Tavşanlı Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’ne teşekkür ediyoruz.

Ekm

Erkek Voleybol takımımız Tavşanlı Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesini 3-0 yenmiştir.

Ekm

Okullar arası Voleybol ilçe seçmesi müsabakalarında Tavşanlı Atatürk Anadolu Lisesi ile  3-0 lık skor ile mağlup olan Arslanbey MTAL nin Voleybolcu Kız Öğrencilerinin son 4'e kalarak  yarı final maçını 15 Temmuz Şehitleri Fen Lisesi  ile yapacak.

Okullar arası Voleybol ilçe seçmesi müsabakalarında 15 Temmuz Şehitleri Fen Lisesi ile yapan Arslanbeyin Erkek Voleybol Takımı 3-1 lik skor ile mağlup olarak grubunda 2.olarak yoluna devam etmektedir. Voleybolcu Öğrencilerinin sıradaki maçları Tavşanlı Atatürk Anadolu Lisesi ve Tavşanlı Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ile yapacak. Müsabakalarda Beden Eğitimi Öğretmenleri ve Öğrencilerimize Başarılar Dileriz.

Ekm

19 Ekim 2023 Perşembe günü öğrencilerimiz yararına okulumuzda kermes düzenlenecektir. Bütün velilerimiz ve okulumuza gönül verenler davetlidir.

Ekm

Okullar arası Voleybol ilçe seçmesi müsabakalarında Hayme Ana Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’ni 3-1’lik net bir skor ile geçen Okulumuz Tavşanlı Arslanbey Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nin Voleybolcu Öğrencilerinin sıradaki maçı 15 Temmuz Şehitler Fen Lisesi ile yapacaktır.

Ekm

Okul Aile Birliği 1. Toplantımız velilerimiz ve öğretmenlerimiz katılımıyla yapılmıştır. Yapılan toplantıda okul kuralları, sınıf geçme yönetmeliğindeki değişikler, okul kıyafetleri hakkında bilgilendirme yapılmıştır. Yapılan toplantıda yönetim kurulu ve denetleme kurulu seçimi yapılmıştır.

Velilerimiz ile yapılan genel toplantının ardından, ders öğretmenlerimiz ve sınıf öğretmenlerimiz velilerimiz ile sınıf ortamında görüşme gerçekleştirdiler.

Ekm

11 EKİM 2023 ÇARŞAMBA GÜNÜ OKULUMUZUN KONFERANS SALONUNDA OKUL AİLE BİRLİĞİ TOPLANTIMIZ YAPILACAKTIR

Ekm

9 Ekim 2023 Pazartesi günü Tavşanlı Belediyesi Kültür Merkezinde okulumuzun organize ettiği 36. Ahilik Haftası kutlamaları ilçe protokolünün ve bütün okulların katılımıyla gerçekleşmiştir.

Ekm

Bütün Psikolojik Danışman ve Rehber Öğretmen olarak görev yapan meslektaşlarımızın bu özel günlerini Tavşanlı Arslanbey Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Ailesi olarak kutladık. Okul Rehber Öğretmenimiz Elçin Öz Yalçın öğretmenimizin bu önemli gününü kutlarız.

Ekm

Akıllı tahtayla buluşturduğumuz köy okulundan, öğrenciler teşekkür mesajı gönderdiler. Okul müdürümüz Okay TORUN,  emeği geçen herkese teşekkür ettiler. Bir yerlerde çocuklar daha güzel öğreniyorlar ve minik yürekleri mutlulukla doluyor

Ekm

Tavşanlı ilçe milli eğitim şube müdürümüz Murat Şahin hocamızın okulumuzu ziyaret ettiler.