Nis

20.04.2022 tarihinde Tavşanlı Belediyesi Su ve Kanalizasyon İşleri Müdürlüğü bünyesinde Çevre Mühendisi olarak görev yapan Zekiye TUNÇ tarafından okulumuz öğrencilerine Sıfır Atık ve Geri Dönüşüm konularında eğitim verildi.

Nis

Tübitak'a okulumuzda Bilim Söyleşisi düzenlenmesi için yapmış olduğumuz başvuru kabul edildi.

Nis

31 Mart Perşembe günü Domaniç'ten Karaköy Ortaokulu 8. sınıf öğrencileri Karaköy Ortaokulu Müdür Yardımcısı Mehmet Ali KELEŞ nezaretinde ziyaretimize geldiler.

Nis

Olumsuz hava şartlarından dolayı 21 Mart'ta gerçekleştiremediğimiz Nevruz Kutlamaları'nı 28 Mart Pazartesi günü eğlenceli bir şekilde gerçekleştirdik.

Nis

Dayanışma ve Yardımlaşma değerleri konusunda farkındalık oluşturmak ve gençlerimize bunu en iyi şekilde aktarmak için Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma kulübü harekete geçti. Ramazan ayı öncesi ihtiyaç sahiplerine bir nebze de olsa derman olabilecek anlamlı bir etkinlik gerçekleştirildi.

Mrt

28 Mart-3 Nisan tarihleri arasında kutlanan Kütüphane Haftası kapsamında 12 Harita ve 12 Muhasebe sınıflarımız Türk Dili ve Edebiyatı öğretmenimiz Ayşe AY rehberliğinde ilçemiz Zeytinoğlu Halk Kütüphanesi'ni ziyaret ettiler.

Mrt

Sıfır Atık Projesi kapsamında çalışmalarımıza başladık.

Mrt

E-Twinning programı kapsamında Türk Dili ve Edebiyatı öğretmenimiz Ayşe AY danışmanlığına ortağı olduğumuz Vefa Durağı projesi mart ayı faaliyeti gerçekleştirilmiştir. Bu ayın teması Aşık Veysel olup, kıymetli şairimizle ilgili köşe hazırlanarak öğrencilerimizde kendisiyle ilgili farkındalık oluşması hedeflenmiştir.

Mrt

Okulumuz Muhasebe ve Finansman öğrencilerine 28.03.2022 tarihinde okulumuz konferans salonunda Tavşanlı Vergi Dairesi Müdürlüğü işbirliğiyle Vergi Bilinci Farkındalık Eğitimi düzenlendi.

Mrt

Beden Eğitimi ve Spor Öğretmenimiz Recep TEKİN önderliğinde kurulan 16 kişiden oluşan Atletizm takımımız Kütahya Halil Akkaş Atletizm Stadı'nda 23-24 Mart 2022 tarihlerinde düzenlenen il müsabakalarında okulumuzu başarıyla temsil ederek takım halinde bayrak yarışında kızlarda il 3.lüğü, erkeklerde ise il 4. lüğü alarak okulumuzu gururlandırdılar. Bireysel olarak 4 birinilik, 5 ikincilik, 5 üçüncülük, 8 dördüncülük ve 4 beşincilikle okulumuzu gururlandıran öğrencilerimizi tebrik ediyoruz.

Mrt

Türk Dili ve Edebiyatı öğretmenimiz Ayşe AY danışmanlığında sürdürülen "Ağaç Yaşken Eğilir" isimli e-twinning projemiz kapsamında çalışmalar hız kesmeden devam ediyor. Proje Tavşanlı Borsa İstanbul Anadolu Lisesi, Çine Anadolu İmam Hatip Lisesi ve okulumuz ortaklığında yürütülmektedir.

Mrt

UCİM Saadet Öğretmen Çocuk İstismarı İle Mücadele Derneği Kütahya ekibi 16.03.2022 tarihinde okulumuzda "UCİM Tanıtımı, Siber Zorbalık ve Güvenli İnternet Kullanımı" eğitimi verdi.

Mrt

16.03.2022 tarihinde öğrencilerimizin Türk Dili ve Edebiyatı dersi konuları arasında yer alan meddahlık, orta oyunu gibi konulardaki bilgilerini pekiştirmek amaçlı okulumuz konferans salonunda Tiyatrocular Derneği tarafından usta oyuncular İbrahim Vehbi ATABAY ve Talip CENGİZ tarafından 2 seans halinde Karagöz Hacivat Orta Oyunu sergilendi. Sergilenen oyun öğrencilerimiz tarafından ilgiyle takip edildi.

Şbt

11/ Bilişim Sınıfımızda öğrenim gören Sinem ÖZTÜRK karate müsabakalarından yine madalya ile döndü.

Ock

11. Adalet ve 11 Harita sınıflarımız arasında münazara etkinliği düzenlenmiştir.