Ekm

27 Eylül – 1 Ekim 2023 tarihleri arasında düzenlenen ve dünyanın en büyük Havacılık, Uzay ve Teknoloji Festivali TEKNOFEST'e okulumuz öğrencileri ve öğretmenleriyle 29 Eylül gecesi tren ile Tavşanlı’dan yola çıkarak30 Eylül Cumartesi günü katıldık.

Ekm

Mevlit Kandili münasebetiyle okulumuzda birçok etkinlik düzenlendi.

Öğrencilerimiz Mevlit Kandili dolayısıyla Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi Zümremizin organize ettiği, mevlit kandilini okul genelinde salavatlarla ve tekbirlerle ihya edilerek tüm okula lokum ikramında bulunuldu.

Ekm

Hazır Bulunuşluk Sınavımız 16.09.2023 Cumartesi günü kurs merkezimizde, saat 10.00 da eş zamanlı olarak uygulanmıştır.

Ekm

Kütahya Dumlupınar Üniversitesi, Temel İslam Bilimleri Fakültesi, Tasavvuf Anabilim Dalı Başkanı Dr. Selami ERDOĞAN, 29.09.2023 tarihinde Mevlid-i Nebi programında okulumuz konferans salonunda Peygamberimiz, İman ve İstikamet konulu konferans düzenlemiştir. Konferans sonunda öğrencilerimizin sorularını cevaplamıştır

Ekm

2023-2024 Eğitim-Öğretim Okul müdürümüz Okay TORUN’un açılış konuşması ile başladı. Törende Okul Müdürü Sayın Okay TORUN günün anlam ve önemine dair bir konuşma yaparken, okulumuzun misyonu ve vizyonunu ve bunu belirleyen önemli unsurlardan biri olan ahilik kültürü ile ilgili açıklamalarda bulundu. Tüm öğretmen ve öğrencilerimize hayırlı ve başarılı bir eğitim-öğretim yılı diliyoruz.

Haz

2022-2023 eğitim öğretim yılının sonuna yaklaşılırken okulumuz 12. sınıf öğrencileri mezuniyet töreni heyecanını yaşadı. Okulumuz bahçesinde düzenlenen törene okul yöneticilerimiz, öğrenci ve velilerimiz katılım sağladı.

Şehitlerimizin aziz hatıraları için bir dakikalık saygı duruşu ve İstiklal Marşımızın okunması ile başlayan mezuniyet töreninin açılış konuşmasında öğrencilerin heyecanına ortak olduklarını dile getiren Okul Müdürü Okay TORUN, mezun olacak öğrencilere yeni hayatlarında başarılar diledi.

Öğrenciler törenin ardından büyük bir coşku ile keplerini attılar. Müzik eşliğinde eğlenen öğrenciler unutulmayacak bir gün yaşadılar.

Mezun olan öğrencilerimizi tebrik ediyor, devam eden eğitim hayatlarında başarılar diliyoruz.

Haz

Erasmus projesi kapsamında İspanya'dan gelen öğrencilerimizle Kütahya 1. Kendinyap Atölye festivaline katılım sağladık ve akabinde Aizanoi ziyareti gerçekleştirdik. Araç desteği için İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sn. Salim KARABOĞA nezdinde Tavşanlı İlçe Milli Eğitim Müdürlüğümü'ze teşekkür ediyoruz.

Haz

Erasmus+ projesi kapsamında geçtiğimiz yıl ilçemize staj kapsamında İspanya'dan 7 öğrenci gelmişti. Bu yıl da İspanya'nın Katalonya bölgesinde bulunan Mora Debre şehrinden 6 öğrenci 30 günlük staj faaliyeti için 15 Mayıs 2023 Pazartesi günü ilçemize gelmişlerdir. İstanbul gezisi ile başlayan faaliyetler meslek liselerinin tanıtımı, ilçe tanıtımı ve staj faaliyeti ile devam edecektir. Bugün öğrencilerimizle derse giren konuklarımıza okulumuzu tanıtarak yapılacak faaliyetler hakkında bilgiler verdik.  Arslanbey Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, hayalleri ülke sınırlarını aşan gençlerin adresi..

May

ÖĞRENCİLERİMİZİN HAZIRLAMIŞ OLDUĞU KISA TİYATRO GÖSTERİSİ KONFERANS SALONUMUZDA SERGİLENDİ.

OKULUMUZDA SINIFLAR ARASI BİLGİ YARIŞMASI YAPILDI

May

19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı Etkinlikleri kapsamında İlçe Gençlik ve Spor Müdürlüğü tarafından düzenlenen ’’Gençlik Haftası’’ yarışmaları kapsamındaki masa tenisi turnuvasında okulumuz 9 Harita Sınıfı öğrencilerinden Asım Emir Şahin, müsabakalar sonunda birinci olmuştur. Kendisini tebrik ediyoruz.

May

19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı Karate İl Şampiyonasında okulumuz temsil eden 9 Bilişim öğrencimiz Cemre Naz DEMİR il şampiyonu oldu.

May

Tavşanlı Arslanbey Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Muhasebe Bölümü öğretmenleri Arzu AKAN ve Mukaddes ATEŞ rehberliğinde 11 Muhasebe sınıfı öğrencileri Tavşanlı Doç. Dr. Mustafa Kalemli Devlet Hastanesi Çocuk Servisini ziyaret ederek çocuklara moral verdiler, oyuncaklar dağıttılar. Palyaço kostümü giyen öğrenciler çocuk hastaların ilgi odağı oldu.

May

19 MAYIS ATATÜRK'Ü ANMA, GENÇLİK VE SPOR BAYRAMI,  LİSELER ARASI  KIZ VOLAYBOL ŞAMPİYONLUK ÖDÜLÜNÜ TAKIM KAPTANIMIZ ŞEVVAL ÖZDEMİR'E, TAVŞANLI CUMHURİYET BAŞ SAVCISI SAYIN HAMİ CAN  TAKDİM ETTİLER.

May

19 MAYIS ATATÜRK'Ü ANMA, GENÇLİK VE SPOR BAYRAMI,  LİSELER ARASI KOMPOZİSYON YARIŞMASI KATEGORİSİNDE PINAR TOKSUN'A ÖDÜLÜNÜ TAVŞANLI KAYMAKAMI TAKDİM ETTİLER.